Grabo

Ventuzë elektrike dore me vakum, e para në botë

NGJITET POTHUAJSE NE CDO SIPERFAQE

It can grab almost any surface with ease. The vacuum lifter features up to 170kgs (375lbs) of grabbing force (depending on the surface).  This also applies to surfaces that are not completely fl at, such as tiles, concrete, dry walls, diamond plate, plywood furniture and much more. In addition it is a great tool for lifting, moving and assembling large appliances such as a refrigerator or washing machine.
Lista e paketimit Nemo Grabo juaj është i paketuar bashkë me aksesorët në vijim:
  • Dy paketa baterie(njëra e vendosur në Grabo dhe tjetra rezervë)
  • Karikues baterie
  • Shkumë gome e zvendësueshme
  • Rrip ngritës
Një valixhe mbajtëse mund të blihet më vete
Grabo

Shih GRABO në aksion

nje koleksion video GRABO per te gjithe adhuruesit

PARTS & ACCESSORIES

Si shtesë e Grabo, Ju gjithashtu mund të merrni pjesë rezervë dhe aksesorë nga agjentët tanë. Një grabo vjen me dy bateri, një krikues, një unazë gome ekstra dhe një rrip mbajtës.

SYSTAINER T-LOC CASE

Gjithashtu shumë përdoruesve Grabo, ju pëlqen të marrin edhe valixhen me vete, për të transportuar Grabo të plotë dhe të sigurt.

BASHKIM DHE ASHENSOR XHAMI + SISTEM GRABO

Si shtesë e këtyre aksesorëve, ne po punojmë gjithashtu për sistemin Grabo- til në kombinim, psh me ashensorët bashkues apo robotët ngritës.

Disa nga perfiimet

Nemo GRABO

E dizenjuar për të qënë ekonomike

Eshtë i lehtë dhe mund të transportohet në një kit mjetesh.

Pompë vakumi e fuqishme

Për të ngritur pllakë të sheshtë të çdo lloj materiali, thjesht ndizeni njësinë dhe vendoseni direkt mbi sipërfaqe.

Manometër i mbrojtur

I lejon përdoruesit të monitorojë nivelin e presionit të vakumit në përputhje me kapacitetin mbajtës për çdo material të dhënë.

Grabo
Grabo

Grabo

bëje këtë të mundur.