Lehtësimi i ngritjes së peshave të rënda

Ventuzë elektrike dore me vakum

ClockCreated with Sketch.

open 24/7

workout day or night

ManCreated with Sketch.

personal trainers

The right trainer for you

Star1Created with Sketch.

inspiring classes

The right trainer for you

Grabo
Grabo
Grabo
Grabo

I VETMI VAKUM QE NGJIT NE POTHUAJSE CDO SIPERFAQE

E MREKULLUESHME

Ventuzë elektrike dore me vakum e para në botë, vakum elektrik i përshtatshëm për të ngritur pothuajse nga çdo lloj sipërfaqe përfshirë drurin, pllaka të ashpra, panelet sandwich. Kjo me nje kapacitet mbajtës maksimal 170kg (në varësi të sipërfaqes) Si rrjedhim kjo aplikohet edhe në sipërfaqe që nuk janë totalisht të sheshta, siç është druri i papërpunuar, gurë qeramike, tulla ose pllaka të ashpra. Shtesë është një mjet dore për ngritje, zhvendosje dhe bashkim në aplikime të mëdha, si frigoriferë dhe lavatriçe.

GRABO NDIHMON TE GJITHE PROFESIONISTET!

Për të shtruar Pllaka dhe dysheme

Për të Montuar Dritare dhe dyer

Për Karpenteri dhe punedruri

Punë & transport në magazinë

Instalime në xhama (edhe të pisët)

Përdorimet GRABO për zhvendosje & transport

GJITHASHTU

GRABO NGRE GJITHASHTU SIPERFAQE POROZE DHE TE ASHPRA!

Pllaka betoni

Xham

Pllaka qeramike

Pllakë te sheshtë - mermer - granit

Metale me teksturë

Pllaka me teksturë

Beton i ashpër

Dru

Panele gipsi - Tsimentosanidha

Metal

REVIEWS (Vlerësime)

Klientët tanë besojnë tek ne

Ja çfarë thonë ata

Bëhu një partner GRABO

Plotëso formularin dhe ne do ju kontaktojmë